Restaurant

 

U bent welkom om bij ons te genieten van een kop koffie met gebak, borrel, lunch of diner in een persoonlijke en ongedwongen sfeer.

Gevarieerde menukaart

Onze gevarieerde menukaart biedt u tal van mogelijkheden. Zo passen wij onze menukaart per seizoen aan en serveren wij in de herfst en wintermaanden heerlijke wild gerechten. U kunt bij ons terecht voor een ontbijt, lunch of diner, en op aanvraag ook voor buffetten. 

Natuurlijk vergeten wij uw kinderen niet. Voor hen hebben we diverse kindermenu's waarvan zij heerlijk zullen smullen. Natuurlijk met frites, keuze uit diverse snacks en appelmoes.  

Reserveer hier uw tafel.

 

Ontbijt

Iedere ochtend verzorgen wij een uitgebreid ontbijtbuffet voor onze hotelgasten. U heeft keuze uit verschillende verse broden, broodjes en croissants, kaas, vleeswaren, zoetbeleg, zuivelproducten, sappen en vers fruit. 

Lunch

U kunt bij de Smittenberg dagelijks genieten van een lunch tussen 12.00 en 16.00. Al onze producten worden vers bereid en het brood wordt vers afgebakken.

Diner

In de avond kunt u genieten bij ons van een heerlijk diner. Met onze ruime keus aan voor- en hoofdgerechten is er voor ieder wat wils. Heeft u een dieet of een allergie, daar kunnen wij rekening mee houden. Wij willen u wel vragen dit vooraf bij de reservering door te geven. Liever overdag genieten van een diner? Op reservering kunt u ook tijdens de lunch gebruik maken van de dinerkaart.

Dessert

Mocht u nog geen genoeg hebben van al dat lekkers, dan kunt u nog nagenieten van een heerlijke huisgemaakte Tiramisu als dessert of een van de andere keuzes op de dessertkaart.

In het seizoen ( mei t/m september ) serveren wij diverse ijscoupes (slagroomsoftijs) met keuze uit diverse smaken.

Bent u al nieuwsgrierig geworden? Kijk dan maar eens in onze menukaarten Lunch en A la Carte

Vegetarisch en speciale wensen

Wij bieden de vegetarische gast op onze menukaart ook een keuze, zit uw keuze er niet bij of heeft u suggesties dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Voor allergieën en diëten vragen wij u vooraf contact op te nemen zodat wij rekening kunnen houden met uw allergie of dieet.

36 

 17

 

21

11

 IMG 0313